Жіноча водолазка - must-have у зимовому гардеробі.

post_border
29 Серпня 2021, Нд
0
Зміст
  1. М'яка водолазка червоно-винного кольору. Будьте модними і восени!
  2. Що носити взимку під курткою? Жіноча сіра водолазка у базовому виконанні!
  3. Жіноча водолазка відтінку пляшково-зеленого - додайте весняних фарб восени та зими!
  4. Сірий довгий светр із високим коміром - носіть двома способами!

Восени та взимку холодно і хочеться закутатись у теплий одяг, найкращим вибором стане модна жіноча водолазка. Ознайомтесь із нашими пропозиціями водолазок різних фасонів.

М'яка водолазка червоно-винного кольору. Будьте модними і восени!

Після глибоких декольте настав час змінити моду. Жіночі водолазки, особливо кольорові, наразі переживають черговий ренесанс. Водолазка бордового кольору виготовлена ​​з приємного на дотик трикотажу, що ідеально сидить на вашій фігурі. Насичений колір червоного вина з блискучою ниткою впадає у вічі і пожвавлює все укладання. Рифлена текстура матеріалу візуально струнить фігуру.
Доповніть наряд шкіряними штанами або спідницею та осінніми чоботями. Прикраси не потрібні, адже металева нитка красиво переливається і сама по собі робить светр витонченою прикрасою. Заміни свою чорну водолазку на цей модний бордовий светр, і твоє вбрання стане яскравим!

Що носити взимку під курткою? Жіноча сіра водолазка у базовому виконанні!

Якщо ви шукаєте щось, що можна було б носити взимку під робочою курткою, рекомендуємо приталену сіру жіночу водолазку. Вона тонка і одночасно тепла, тому приємно зігріє в холоднішу пору року. Ніжна віскоза дозволяє тілу дихати і не перегрівається. Ребристий матеріал добре облягає фігуру і красиво підкреслює її. Шию зігріває висока згорнута водолазка, а вертикальні смужки візуально її розширюють. Довгі вузькі рукави щільно облягають плечі, тому водолазку дуже зручно носити під курткою або курткою. Цей сірий тонкий светр може стати основою будь-якого стилю. З'єднайте його зі штанами або спідницею та надягніть ботильйони або черевики.

Жіноча водолазка відтінку пляшково-зеленого - додайте весняних фарб восени та зими!

Дні, коли чорний колір був кращим кольором для светра, давно минули. Жіноча водолазка пляшково-зеленого кольору – справжній хіт цього сезону! Завдяки вільному крою він підійде до будь-якої фігури. Зелена жіноча водолазка з трикотажною гумкою внизу, на шиї широкий вільний комір, який можна вільно змоделювати. Як створити із цим елементом модний образ? Шкіряна спідниця, приталені джинси або тканинні штани - це лише кілька порад, з якими варто поєднувати светр. Водолазка вільного крою погано виглядає із намистами, але чудово виглядає з великими сережками.

Сірий довгий светр із високим коміром - носіть двома способами!

Модна жіноча водолазка не обов'язково має бути лише одним із елементів вашого образу - вона може бути її головним героєм! Сірий, довгий светр із високим коміром приталеного крою чудово підкреслить жіночу фігуру. З боків, на рівні стегон, дві великі кишені. Оригінально скроєна водолазка не тільки облягає шию, але і є оригінальною окрасою всього светра, довжина якого становить половину стегна. Носити його можна двома способами - як міні-сукня з теплими колготками та високими зимовими чоботами або як туніку для легінсів у поєднанні з осінніми чоботями. У кожній версії ви виглядатимете феноменально, а головне - вам не буде холодно!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар