Жіноча мода. Осінь 2021

post_border
29 Серпня 2021, Нд
0

Представницям прекрасної статі хочеться виглядати незвичайно та водночас стильно у всіх сезонах року. Тому вони ретельно стежать за останніми новинками в індустрії моди, які вказують на правильний напрямок. Природно, при виборі того чи іншого фасону потрібно враховувати особливості фігури та намагатися наголошувати на своїх перевагах.

Модні осінні кольори та малюнок 2021

Цього сезону дівчатам можна зупинити свій вибір на шаховій тематиці, оскільки сучасні тенденції спрямовують погляд на популярну інтелектуальну гру. Причому модельєри закликають одягатися вбрання із зображенням шахової клітки з ніг до голови.

Однак аматоркам сонця та легкості осінній сезон подарує модне вбрання соковитого червоного, сліпучого жовтого чи веселого зеленого кольору. При цьому зовсім необов'язково себе обмежувати і одягатися в той самий відтінок. Краще створити чудовий ансамбль із кількох насичених кольорів. Новинкою цього осіннього сезону виявиться райдужна палітра, яку вже використовували імениті дизайнери у своїх колекціях.

Раніше насичений зелений колір використовувався тільки для літнього та весняного одягу. Тепер аналізований відтінок вдало проявляється в осінній моді. Об'ємний теплий светр неодмінно має бути життєрадісного зеленого кольору.

Сучасне свято трикотажу

Дизайнери несподівано згадали про те, як приємно та зручно ходити у трикотажних речах, відчуваючи турботу м'якого матеріалу. З цією тканиною можна також успішно експериментувати, створюючи образ для різних випадків. Оскільки у довгій трикотажній сукні тепер ходять не лише на роботу в офіс. Це вбрання підійде для неспішних прогулянок, а також коротких поїздок.

Щоб вийшов вдалий ансамбль, необхідно носити трикотажні речі з модними цього сезону ботильйонами. Як аксесуари тут підійдуть великі асиметричні прикраси.

Можна не обмежувати себе та вибирати трикотажні комбінезони, які вже перестали використовуватись як головна складова домашнього гардеробу. Такі речі здатні обтікати фігуру, створюючи її новий вигляд. Оскільки тут йдеться про досить щільний і непрозорий матеріал. Більше того, комбінезони тепер надягають, коли надається можливість відвідати особливий захід.

Модельєри також вирішили подарувати сучасним любителькам стильного одягу неперевершені трикотажні зігрівальні жилети, без яких тепер не обходиться жоден серйозний гардероб.

Усілякі аксесуари

У новому осінньому сезоні не обійтися без стильної сумочки. На цей раз імениті дизайнери пропонують носити із собою сумки у вигляді офісних папок. Чіткі геометричні форми наголошують на тенденції майбутнього. Тому можна також придбати сумку, яка виглядає як трапеція або ромб. Головне – не зупинятися у своїх експериментах із аксесуарами. Однак слід пам'ятати про те, що образ ділової леді, яка веде успішний бізнес, як і раніше, залишається зі стильними дівчатами.

Головні убори наступного сезону виявляться зовсім незвичайними через свій зовнішній вигляд. Справа в тому, що восени модно носитиме панами із щільної тканини з хутром. А супермодними головними уборами слід вважати моделі у формі дзвона. Адже вони трохи прикривають очі своєї власниці, що створює таємничий образ випадкового перехожого. Окрасою виробів може стати маленька вуаль.

Дизайнери здивують сучасних модниць спеціальними осінніми кепі та кашкетами з козирками. Причому їх можна носити із пальто або теплою сукнею. Головні убори з козирками тепер шиють не лише із сірої чи чорної тканини. Цього сезону з'являться фіолетові, рожеві та червоні відтінки.

Більш ніжний осінній образ можна створити за допомогою косинки або хусточки з легкої шовкової тканини. Тепер їх носять у тандемі з куртками чи пальто. Але якщо на вулиці буде тепло, хустку краще зав'язати на шиї так, щоб вийшов милий трикутник.

Доповнити, створений за допомогою одягу, образ допоможуть такі стильні аксесуари, як перлинні нитки та блискучі стрази. Пояс-корсет зможе підкреслити талію, а великі браслети та сережки стануть родзинкою стильної дівчини.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар