Одяг "Оверсайз". Як носити та кому підходить

post_border
29 Серпня 2021, Нд
0
Зміст
  1. Що таке «Оversize»
  2. Кому не підходять речі «негабаритного» розміру
  3. Як носити – важливе правило
  4. Модні хитрощі

Стиль «оверсайз» набирає популярності у прекрасної половини людства і це обумовлено багатьма факторами. Насамперед, тому що такий одяг має багато переваг. Одним з головних є те, що вона добре маскує недоліки фігури. Які ще є переваги? Коли краще вибрати такий стиль.

Що таке «Оversize»

Вважається, що «оверсайз», це речі занадто великого розміру. Однак це не означає, що одяг такого розміру не підходить по фігурі. Вона просто навмисно трохи вільніша. Це створює ефект, який може сподобатися багатьом модницям. Модні сучасні речі «oversize» завоювали популярність не тільки завдяки новій тенденції, але й завдяки унікальному красивому стилю. Крім того, такий одяг дуже зручний. Це одна з причин, чому вона має багато шанувальників, які добре знають, що таке негабаритний фешн і в чому його сенс.

Ще одна перевага «oversize» у тому, що він неймовірно стильний. Завдяки чому можна створювати образи, які змінюють зовнішність до невпізнання. Оверсайз може просто творити чудеса із жіночою фігурою. І річ навіть не в цьому факті. Просто такий одяг надає зовнішньому вигляду особливого характеру. З таким стилем не потрібно турбуватися про одноманітність. Кожна нова деталь одягу привноситиме у зовнішній вигляд нову якість.

Як уже говорилося, «oversize» ідеально підходить для маскування недоліків фігури. Не має значення струнка дівчина, чи ні, коли вона купує одяг оверсайз, їй не потрібно турбуватися, що оголяться якісь недоліки. Це чудовий вибір, якщо є якісь комплекси, або хочеться додати впевненості у собі.

Кому не підходять речі «негабаритного» розміру

Варто відзначити, що оверсайз не підходить для повних людей. Неможливо замаскувати всі недоліки фігури. Завдяки йому можна візуально замаскувати невеликі вади. Люди пишної статури будуть в такому одязі здаватися ще товщі – приховати велику вагу проблематично. Так що для жінок певних типів статури такий розмір не найкращий вибір.

Крім того, це не той розмір, який рекомендується жінкам невеликого зросту. Тому що такий одяг зорово вкорочує зростання. Високі жінки в одязі оверсайз виглядають шикарно.

Дамам з великими грудьми також слід його уникати. Іноді рятуванням може бути правильно підібраний бюстгальтер. Бюстгальтер-мінімайзер оптично зменшить погруддя і дозволить одягнути, наприклад блузку великого розміру.

Як носити – важливе правило

«Oversize» створено для жінок, які люблять моду. При створенні гардеробів з речей вільного силуету можна експериментувати за своїм бажанням. Ніщо не заважає створити екстравагантну стилізацію, яка спричинить суперечки. Сама по собі блуза оверсайз уже робить вбрання незвичайним. Однак непогано спробувати щось божевільне та цікаво підібрати прикраси та аксесуари. У цьому запорука успіху та створення вражаючого образу.

Щоб створити стилізацію, в якій одним із елементів буде якийсь одяг oversize, необхідно пам'ятати одне правило. Виразно краще створювати контраст, підібравши одяг, що щільно облягає. Це дуже важливо.

Якщо хочеться створити неповторний образ, є сенс експериментувати. Але не варто ігнорувати це правило, тому що можна зробити свій зовнішній вигляд комічним. Оверсайз може додати стиль модному образу, але необхідна деяка основа, щоб підкреслити речі оверсайз. Бажано уникати ситуацій, коли до вбрання включено багато речей, які надто великі.

Модні хитрощі

Вибираючи образ у «безрозмірному стилі», можна піти шляхом простоти або повністю відмовитися від неї. У першому випадку сукня може бути ідеальним вибором. Але сукня має бути однотонною і головне не перестаратися з аксесуарами. Такий зовнішній вигляд підкреслить жіночність. Можна навіть оголити ноги, але не обов'язково зупиняти вибір на міні. Сукня міді в розмірі – чудовий варіант. Гламурний поділ сукні дозволить наголосити на красі ніг.

Але якщо варіант одягу не наголошує на простоті, необхідно переконатися, що в стилістиці присутні не більше трьох кольорів, більше не рекомендується.

Звичайно, деякі дрібні доповнення можуть відрізнятися від основних кольорів, але бажано дотримуватися правила, при якому кожен із трьох кольорів повинен був бути видно. Кольори важливі, оскільки одяг оверсайз має певною мірою виділятися.

Можно використовувати модний трюк, наприклад, светр оверсайз з V-подібним вирізом та чоботи того ж кольору. Решта одягу іншого кольору. Взуття та светр підкреслять елемент оверсайз у цьому образі.

Можна отримати ще кращий ефект, якщо цей колір відрізнятиметься від інших. Ідея полягає в тому, щоби ще раз згадати контраст. У цьому випадку йдеться про кольори.

Такий одяг з великою часткою ймовірності припаде до смаку людям, які цінують свободу та незалежність, тому що ці елементи гардеробу чудово створюють відчуття комфорту. Насправді, вони вкрали серця більшості жінок, оскільки важко відмовити собі в задоволенні користуватися зручною модою.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар